Selasa, 29 November 2016

Trip shaklee ke langkawi

Trip Shaklee !!! Teruja sangat bila dapat pergi trip Shaklee .

Tapi as takde pengalaman lagi untuk sertai trip Shaklee yang FREE. In shaa allah suatu hari nanti as akan pastikan as dapat untuk join trip Shaklee ni. 100% Shaklee sponsor taw.Sape tak nak kan.

Baru - baru ni Shaklee ada buat trip ke langkawi untuk mereka yang telah berusaha keras untuk cycle tahun 2016.

Mereka semua pergi naik kapal terbang tajaan Shaklee jugak. 




Mereka yang pergi ke Langkawi ni semua free dan dapat hotel 5 star.Mereka semua menginap di Hotel Westin tau.

Tak perlu bayar apa apa pun. Shaklee siap bagi duit belanja lagi untuk makan di sana. Lepas tu dapat makan makanan yang sedap sedap. 


Ada special present lagi untuk mereka setiap kali mereka pulang ke bilik hotel.


.
Dapat pergi jalan jalan dan melihat tempat tempat istimewa di Langkawi. Mereka yang suka shopping, ini lah masanya kan... Best kan !!! Siapa tak nak trip Shaklee yang FREE dan SEMUA FREE, just bawak badan je.



Yang tudung kuning tu leader atau upline as ( mama Chrisalis Nurul)


Best ke best….

Doakan As dapat join trip shaklee next cycle yer....doa kalian amat as perlukan.

Ya Allah ,Teringin sangat nak pergi.