Selasa, 22 November 2016

Set kecantikkan shaklee untuk kulit cantik tanpa cela

Assalammualaikum ,

Memiliki kulit yang cantik Tanpa cela, gebu tanpa jerawat dan jeragat sememangnya menjadi idaman semua orang terutamanya wanita. Lagi lah time nak bertunang atau persandingan...mesti impikan kulit yang cantik.
Biasa orang lihat ada banyak set kecantikan Shaklee dan sampai tak faham mana satu nak kena amik dan yang tak perlu...jom kita tengok fungsi - fungsi vitamin kecantikkan shaklee.

1. Vivix

Vivix - menjadikan kulit anda lebih muda dan berseri. Bonus untuk anda yang mengamalkan Vivix, anda bukan saja dapat mengekalkan awet muda dan renew sel setiap hari tetapi juga dapat mengekalKan Kesihatan ditahap Optimum. Ini kerana Vivix mampu mencegah daripada penyakit kronik seperti Kanser. Vivix suplement untuk keseluruhan, Kecantikan dan Kesihatan.

2. Collagen Powder Shaklee

Collagen Powder Shaklee memang terbukti berkesan. Segala bapak jerawat, mak mak jeragat hilang!!! Yessss, betul!! Bukan sahaja untuk cantik kekal berseri dan menjadikan kulit licin bersih malah, ianya juga dapat menyembuhkan sakit sakit lutut dan slip disc dapat dikurang, Alhamdulillah dan ianya memang terbukti. Sangat lah di cadangkan untuk mencuba. Memang terbaik! Jika terdapat bekas2 jerawat atau kesan parut yang mengganggu kelicinan dan kehalusan kulit maka memang patut try collagen ni. Highly recommended! jika gabungkan Vivix dan Collagen memang la meletop.


3. Esp Shaklee adalah pelengkap untuk kecantikan kulit kerana ianya mempunyai kandungan protein yang tinggi. Tahukah anda, protein membantu menghasilkan collagen dalam badan dan seterusnya membantu memastikan kesihatan dan kecantikan kulit sentiasa terjamin.

4. Vitamin C Shaklee membantu menghasilkan kollagen semulajadi dari dalam badan. penghasilan kolagen dari badan yang berterusan dan pembaikan sel kulit setiap hari inilah yang membantu mendapatkan kulit yang lebih berseri, licin dan tona yang lebih sekata. Tahukah anda 1biji vitaC kami bersamaan 7.5 biji buah oren. haaa doktor pun ada bagitau kan, minum jus buah untuk kukti cantik. nak kopek 7.5 buji buah oren setiap hari..idak la kan..maka amalkan sustained release ini utk memenuhi keperluan vitamin c seharian kita. Bijak kan. Sebotol Vitamin C Shaklee tahan sehingga 6 bulan. 

5. Vitamin E Shaklee menghalang dan menghapuskan radikal bebasianya di ekstrak dengan grape seed yang menjadikan kulit tampak lebih muda. Vitamin E Shaklee memang terbukti dapat menghilangkan parut dan mengatasi masalah blackhead dan whitehead, menghapuskan jerawat baru dan lama, mengecutkan jerawat, memudarkan jeragat dan kulit menyerikan kulit kusam. Ianya juga boleh dijadikan masker harian. Pengambilan Vitamin E Shaklee secara konsisten ternyata membuatkan kulit wajah lebih licin berseri. Sebotol Vitamin E Shaklee tahan 4 bulan tau.

5. B complex Shaklee mengandungi set lengkap Vitamin 8 jenis vitamin B termasuk asid folik. ia membuatkan wajah lebih glowing dan tidak kusam. Disamping sebotol B Complex Shaklee tahan sehingga 4 bulan ianya juga sebagai anti stress yang dapat mengelakkan jerawat batu dan jerawat biasa daripada tumbuh di kulit.

Untuk mencapai wajah cantik berseri adalah lebih baik kita rawat dari dalaman kulit. Konsepnya mudah. Apabila dalaman sihat, maka luaran pun akan menjadi sihat dan cantik berseri. Betul tak? Jadi jangan membuang masa mencari produk pencuci dan kecantikan wajah untuk luaran jika dalaman kita tidak dirawat terlebih dahulu. Mulai sekarang kita rawat wajah kita dari dalam kulit dengan set kecantikan kulit Shaklee.
Boleh dapatkan set kecantikkan shaklee dengan menghubungi saya 0173511136 ( Puan Asmida )
Sekian ,terimakasih