Jumaat, 18 November 2016

Cara tambah pendapatan bersama shaklee dan nikmati hidup luar biasa

Assalammualaikum,
Bismillahirohmannirohim,

Entri kali ni saya nak bongkarkan rahsia macam mana suri rumah boleh menjana pendapatan lumayan dengan Shaklee meningkatkan ekonomi keluarga.  Melakukan kerja di rumah juga sudah menjadi trend pada zaman globalisasi ini.

Perniagaan ini boleh dibuat 100% secara online. Semua dihujung jari. Boleh order melalui online. Insyallah dalam 1 atau 2 hari bekerja sampailah barang ke tangan kita atau ke tangan customer. Mudahkan? Sambil kita jaga anak-anak  di rumah dan buat kerja suri rumah kita boleh lagi berniaga. Kita tak perlu nak keluar rumah cari kerja lain dah. Shaklee memang menjanjikan pendapatan lumayan. 

Apa yang best sangat bisnes shaklee?

1. Tidak perlu keluar rumah mencari customer, cuma duduk di hadapan laptop sahaja!
Saya seorang pemalu dan saya tidak ada pengalaman berniaga pun. Saya tak pandai nak terangkan produk. Saya tak pandai nak pujuk-pujuk orang supaya membeli produk yang saya jual. Saya hanya perlu sharing dan 'cerita' sahaja pengalaman dan kebaikan Shaklee. Dan paling best, semuanya dibuat menggunakan jari jemari sahaja iaitu menaip di laptop atau pun di smartphone! Saya percaya anda juga mampu melakukannya. 

2. Tidak perlu menyimpan stok
Kenapa? Tak percaya ke? Cara menjual barang di Shaklee senang sahaja. Cuma perlu rasai dan kongsi pengalaman anda. Apabila mendapat pesanan dari pelanggan saya cuma perlu order melalui online kepada Shaklee dan biarkan mereka yang packing dan poskan untuk pelanggan saya. Mudahkan?

3. Suplemen Shaklee adalah semulajadi selamat, berkesan, mesra alam dan terbukti selama lebih 50 tahun!
Istimewanya Shaklee adalah kerana kekuatan produknya. Bagi saya, sekiranya mahu menjual sesuatu produk kita kena pastikan produk itu berkualiti dan selamat. Produk yang berkualiti akan meraih kepercayaan daripada pengguna.

4. Shaklee menawarkan 3C

CASH BONUS:
Bonus personal dan bonus kepimpinan sekiranya anda mempunyai downline

CAR BONUS
Berpeluang memiliki kereta idaman pilihan anda

CONVENTION BONUS
Berpeluang melancong ke luar dan dalam negara termasuk peluang mengerjakan umrah

Bagaimana ingin memulakan langkah?

1. Daftar sebagai ahli Shaklee sekarang juga. Fast action, fast result.
Saya bermula dengan RM68.90  dab urusan penghantaran RM 10.60 sahaja. Daftar ahli cuma rm 68.90 dan anda akan diberi satu Bisnes Kit dimana di dalamnya ada detail produk, detail harga pengedar, harga ahli, cara kira bonus dan macam-macam lagi .Berikut ialah manfaat daftar ahli, dan jika anda serius, bonus akan anda nikmati:

> Bonus dalam bentuk Cash – Bonus akan diberikan pada anda setiap 15hb.. Tengah-tengah bulan dapat duit, memang best.. Tak ada istilah “hujung bulan” atau “poket kering” bagi pengedar shaklee, insyaAllah
 
2. Mula menggunakan produk Shaklee samada suplemen atau rangkaian produk Shaklee yang lain. Rasainya kebaikan dan perubahan yang anda perolehi 

3. Berkongsi cerita tentang kebaikan yang anda perolehi dengan insan sekeliling anda melalui apa apa jua medium seperti melalui perbualan, media sosial atau blog.

Bagaimana pula untuk jana pendapatan dengan Shaklee?

√ Selepas berkongsi pengalaman sebagai pengguna, anda mungkin akan dikunjungi insan-insan yang ingin turut sama merasai kebaikan produk Shaklee. 2 perkara yang biasanya akan burial: 
Mereka membeli dari anda :

1. Penjualan produk Shaklee dengan harga retail akan menguntungkan anda. 2. Anda akan mendapat keutungan retail yang lumayan. 

√ Lebih banyak mereka membeli, lebih banyak belian yang anda akan buat. Maka lebih banyak point belian bulanan yang akan terkumpul. Point belian bulanan ini akan dikira dan inilah BONUS BULANAN SHAKLEE.

√ Semakin tinggi point belian bulanan anda, semakin banyak pula point terkumpul untuk anda layak mendapatkan CAR Reward setiap bulan. Duit bulanan kereta akan dicreditkan ke akaun anda.  

√ Semakin tinggi point belian bulanan anda, semakin banyak point  terkumpul untuk anda layak mendapatkan PERCUTIAN 5 bintang PERCUMA dari Shaklee. Anda boleh memilih untuk UMRAH atau percutian dalam dan luar negara.  

Kenapa anda perlu mendaftar dengan saya?

Anda akan dibimbing secara online,Kami akan perturunkan segala ilmu kami.Ilmu pemasaran,pengetahuan produk,ilmu perniagaan internet,ilmu kesihatan,teknik photoshop,teknik fotografi,ilmublogging,pemasaran facebook,seni menjual dan lain-lain

Kami menyediakan bahan seperti gambar,dokumen,link,iklan,flyers dan lain-lain lagi bagi mempercepatkan anda mengembangkan perniagaan anda.

Anda akan berada dalam secret group di facebook kami dimana semua susur galur berkongsi ilmu dan pengalaman.
Kita akan menjadi satu keluarga dimana kita akan saling bantu membantu.Didalam Shaklee tiada istilah downline bekerja untuk upline.Dan downline boleh potong upline.

JOM DAFTAR AHLI SEKARANG!!!

Anda akan mendapat potongan sehingga 15-30% jika mendaftar sebagai ahli Shaklee..

Sekiranya berminat menjadi Pengedar Sah Shaklee, boleh menghubungi saya 0173511136 untuk pendaftaran ahli Atau pergi terus ke mana-mana cawangan Shaklee, mendaftar di bawah ID Shaklee 1081383 dan anda bakal mendapat bimbingan daripada saya.

Hubungi saya segera untuk sebarang tempahan dan pertanyaan.

 "produk shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah mana-mana penyakit..ia hanyalah supplemen iaitu makanan tambahan untuk memberikan kesihatan yang lebih baik kepada kehidupan kita."

Sekian,wassalam.