Rabu, 30 November 2016

Business tanpa modal tapi pulangan berlipat ganda

Assalammualaikum,selamat malam.

Masih tercari-cari business tanpa modal. Atau modal yang minimum. Kerana gaji sedia ada tak cukup. Atau tercari-cari pendapatan untuk membantu suami.



Mari saya perkenalkan anda dengan bisnes Shaklee yang hanya memerlukan sedikit modal iaitu pendaftaran keahlian hanya sebanyak RM68.90 sahaja & boleh jadi PERCUMA juga jika anda membuat pembelian produk bersama-sama pendaftaran keahlian. Ramai yang tak percaya kan dengan modal serendah ini anda mampu menjana pendapatan sehingga 4-5 angka sebulan.

Terbukti ramai telah berjaya menggenggam bonus 4-5 angka sebulan. Tetapi kebiasaannya pengedar-pengedar Shaklee tidak show off pendapatan masing-masing macam MLM lain kerana tujuan asal kami adalah agar ramai orang mendapat manfaat juga dari segi kesihatan dan kecantikan dengan produk Shaklee.

Kelebihan Mendaftar Ahli Shaklee

1. Boleh membeli produk shaklee pada harga ahli (penjimatan sehingga 25%)

2. Peluang menjana pendapatan sambil mendapat kesihatan yang baik seisi keluarga

3. Boleh mengumpul point dan ianya akan ditukarkan kepada bonus tunai setiap bulan

4. Sebarang pesanan dari pelanggan anda boleh terus key in melalui sistem online & ianya akan dihantar terus ke alamat pelanggan

5. Shaklee menawarkan CASH (bonus & incentive), CAR (insentif kereta) & CONVENTION (percutian bertaraf antarabangsa lima bintang serta berpeluang mengerjakan umrah untuk muslim)

6. Bisnes yang sangat sesuai untuk mereka yang pemalu & sibuk bekerja serta mempunyai anak-anak kecil juga

7. Ala-ala dropship juga kerana anda tidak perlu menyimpan stok yang banyak. Saya sendiri boleh poskan untuk anda sekiranya mendapat pesanan

Kelebihan Mendaftar Ahli Shaklee dengan saya.

1. Kami akan membimbing anda secara online & offline from ZERO to HERO
2. Kami mempunyai jaringan pengedar Shaklee yang berkaliber seluruh Malaysia
3. Kami akan mempromosikan anda di blog, page & FBads secara PERCUMA setiap hari
4. Access ke dalam group khas untuk ahli sahaja
5. Setiap kelas dibenarkan untuk membawa anak-anak bersama
6. One to One Coaching juga disediakan bagi yang betul-betul ingin berjaya
7. Kami bantu menyerahkan pelanggan yang berdekatan dengan anda
8. Marketing Tools & Materials disediakan

BAGAIMANA CARA NAK DAFTAR JADI AHLI SHAKLEE?

Untuk jadi ahli Shaklee sebenarnya ada 2 cara. 

MODAL KECIL

Kebiasaannya yuran keahlian RM68.90 + postage RM10.60 Yuran keahlian ini bukannya ditentukan oleh kami pengedar sah shaklee ni. Ianya memang ditentukan oleh pihak Shaklee Malaysia dan untuk yuran keahlian ini anda akan dapat member kit shaklee yang berupa satu beg yang mengandungi buku produk, penerangan terperinci berkenaan sistem shaklee, pricelist, dan segala yang berkaitan.

MODAL PERCUMA

Bagaimana mahu dapatkan keahlian secara percuma ini?

Mudah sahaja!! Jikalau anda buat pembelian bernilai RM800++, pihak Shaklee Malaysia akan waive yuran keahlian. Beli produk bernilai lebih kurang RM800 (nilai mengikut harga ahli) dengan nilai 200uv, maka anda layak mendapat keahlian shaklee secara percuma. Terlalu banyak nak beli dengan RM800? Anda tidak perlu takut kerana anda boleh beli untuk seisi keluarga dan automatik boleh jimat berbulan-bulan di samping automatik akan mendapat harga ahli dengan pembelian tersebut.

Antara produk yang boleh anda pilih untuk mendapat keahlian percuma dengan mudah ialah:

  • 2 Botol Vivix
  • 3 Kotak Shaklee Kolagen
  • Full Set Kehamilan
  • Full set Berpantang
  • Full set Kecantikkan


Atau jikalau mahu anda boleh memilih mana-mana produk Shaklee mengikut kesukaan anda. Boleh campur atau add on mengikut keperluan masing-masing. Bagi yang sukar membuat pilihan, anda boleh hubungi saya dan saya akan mencadangkan produk terbaik mengikut keperluan anda.

Bisnes dengan Shaklee ni modal kecik, korang memang tak perlu modalkan untuk beli stok. Ada customer order je, terus pergi beli di branch dan terus COD. Kalau customer jauh pun takde masalah, order je online. Shaklee settlekan hantar barang sampai depan pintu rumah customer korang.

Best tau buat bisnes ngan Shaklee. Ramai surirumah macam saya yang dah berjaya jana pendapatan sampai 4, 5 angka tau! 

Korang nak cuba? Dari duduk saja-saja, dapat juga bantu income keluarga. Jom join team saya.
Roger je saya 0173511136 untuk join.

Kita sama2 jadi kaya dan berjaya, insyaaAllah.